Astrologie

Inzicht in je persoonlijkheid, relaties, werk en levensloop
Astrologie is een eeuwenoude wetenschap die al door Egyptenaren en Babyloniers werd gebruikt om inzicht te krijgen in het dagelijkse leven. Ik geef lezingen, workshops en cursussen astrologie. Heb je een groep voor een van deze activiteten dan kom ik graag naar jullie toe. Een persoonlijk consult naar aanleiding van je geboorte- of jaarhoroscoop duurt ongeveer anderhalf uur en kost € 85,00.

Persoonlijke geboortehoroscoop
Een persoonlijke geboortehoroscoop kun je zien als de leidraad van de ziel. Het vertelt iets over jouw persoonlijke levenspad en je ontwikkeling. Tijdens een consult gaan we kijken wat welke informatie de planeetstanden in je horoscoop geven. Wat er nu speelt en waar je naar op weg bent. Een geboortehoroscoop geeft inzicht in je kernkwaliteiten, je levensdoel maar ook je schaduwkanten en hoe je relateert met andere mensen, bijvoorbeeld wat voor partner je zoekt. of wat voor werk bij je past. De horoscoop is een spiegel van de ziel die je inzicht geeft in je dagelijkse manier van functioneren.

Jaarhoroscoop
Ieder jaar op je verjaardag staat de zon weer op de plek waar die stond tijdens je geboorte. Echter ieder jaar wel op een andere plaats of in een ander huis. Een Solaar horoscoop geeft heel veel inzichten in de energie van het komende jaar en wat werkelijk belangrijk is in dat jaar.

Relatiehoroscoop
De horoscopen van twee mensen die een relatie hebben, wellicht als partner, of ouder, kan heel veel inzicht geven in de personen zelf en ook in de relatie. Sterke en zwakke kanten en wat er gedaan kan worden om te verbeteren of te accepteren komen aan de orde.

Bedrijfshoroscoop
Zoals je van een persoon een geboortehoroscoop kan maken, kan dat ook voor een bedrijf. Een bedrijf heeft ten slotte ook een ziel. Dit kan belangrijke informatie geven, bijvoorbeeld over de sterke en zwakke kanten en over de kansen en bedreigingen..

Geboortehoroscopen als cadeau
Een horoscoopconsult kan ook een heel leuk cadeau zijn voor een verjaardag, of bij de geboorte van een baby. Ik kijk dan ook naar de horoscopen van de ouders en neem die mee in het consult. De mensen kunnen bij mij in de praktijk komen, of ik kan het consult opnemen en toesturen in een speciale cadeauverpakking.

Workshop: Gelukspunt in de horoscoop.
Na een stukje uitleg over het gelukspunt kijk ik in horoscoop van iedere deelnemer waar jij het gelukkigst van wordt.

Workshop: De zwarte maan, ontembare vrouwenkracht in de horoscoop.
De zwarte maan staat in de horoscoop voor kernkwaliteiten die je in vele levens hebt opgedaan en waar je vaak op afgewezen wordt in je leven. Het is de plek waar je in verbinding bent met je essentie. Het is poort van ongelofelijke kracht, die je door het proces van bewustwording weer kan openen en in contact kan komen met die essentie. Diegene die je in werkelijkheid bent. Ik kijk bij iedere deelnemer in de horoscoop en vertel over jouw kernkwaliteiten.

Workshop: De Noordelijke maansknoop, je levensdoel in dit leven.
In de horoscoop kun je duidelijk zien wat je levensdoel is aan de plaatsing van de Noordelijke maansknoop. Tijdens deze workshop kijken we naar vorige levens, wat je belemmert en hoe je tot je levensdoel kunt komen.
Workshop: Zwarte Zon en de diamant, geboorteproces van de kosmische mens.
De plaatsing van de Zwarte zon is de plek waar de weg naar bewustwording start en de plek van de diamant is de plek van de innerlijke vervolmaking. Tijdens deze workshop krijg je inzicht in de zwarte lichten en de betekenis daarvan in je dagelijks leven.