Loopbaanbegeleiding

Nu eens niet het geijkte loopbaanadvies, maar loopbaanbegeleiding op zielsniveau om duidelijkheid te krijgen wat jou zielenpad is en hoe je daar kunt komen, zodat je met Hart en Ziel kunt werken.

Krediet crisis
In deze tijden van crisis worden er veel mensen ontslagen en komen zonder werk te zitten. Helaas zien de meesten van ons dit als falen en mislukking. Maar je kunt er ook anders naar kijken. Het Chinese teken voor crisis betekend kans. En de crisis waar we op dit moment in zitten vraagt om creatieve oplossingen en is een uitgelezen kans om bij jezelf te raden te gaan wat je werkelijk wilt met jou leven.

Passie
Het lijkt altijd of de mensen die zich ergens met Hart en Ziel voor inzetten het meest gelukkig zijn. Ook hoor je dat bij mensen die van hun hobby hun werk gemaakt hebben. Zij zitten in de flow, werken met passie, dat betekent dat hun energie stroomt omdat ze hun werk met liefde doen. Geld verdienen is niet hun drijfveer, maar liefde voor hun vak, voor de mensen met wie ze werken en voor wie ze het doen. Zij zijn niet zo gauw moe, ziek, of gestrest omdat ze doen wat ze willen doen, hun kwaliteiten inzetten met passie.
Wanneer je dat doet, ben je gelukkig, want je geeft vorm aan datgene wat in jou leeft en wat je belangrijk vindt. Je luistert naar je ziel en loopt je zielenpad.

Wens
Wat dat betreft is de crisis van nu een uitgelezen moment om eens stil te staan bij jezelf om datgene te gaan doen wat je werkelijk wilt. Waar je altijd van gedroomd hebt en waar je hart ligt. Dus ben je ontslagen en werkeloos geworden? Je kunt bij de pakken neer gaan zitten in onzekerheid en het gevoel hebben dat je gefaald hebt. Maar je kunt het ook gaan zien dat de kosmos je een kans geeft om eens goed na te denken over je werk. Waarschijnlijk heb je onbewust of soms ook bewust met tegenzin gewerkt en heb je wellicht vaak genoeg gedacht om iets anders te gaan doen. De kosmos heeft die boodschap heel goed begrepen en geeft je nu de kans om datgene te gaan doen waar je voor kwam. Je wens is uitgekomen!

Aanpassing
Het is ook heel belangrijk om datgene te doen waar je hart ligt. Velen werken 40 uur per week en dat ongeveer 45 jaar lang. Toen we jong waren hadden we nog allerlei dromen, maar kreeg je misschien van je ouders de boodschap dat je van jouw dromen niet zou kunnen leven. Dus heb je je aangepast. De studie gevolgd die het meeste werk opleverde en aan het werk gegaan om geld te verdienen omdat de hypotheek betaald moest worden enzovoort. Je hebt gekozen om te werken voor geld en veiligheid. Wellicht ben je daar ziek en gespannen van geworden. Of een burn out gehad of wat dan ook. Maar werk je met passie? Word je er blij van? Dat is toch eigenlijk een enorme tijdverspilling van 45 jaar lang 40 uur per week?

Levensdoel
Iedereen komt op deze aarde met een bepaald doel. Met kernkwaliteiten die niemand anders heeft. Ieder mens is daarin uniek. Het is dan ook dat de kosmos ingrijpt wanneer je die kwaliteiten niet volledig gebruikt omdat het niet in overeenstemming is met je levensdoel.
Dus grijp die kans die de kosmos je nu aanbied! Je bent de creator van je eigen leven, dus wat heb je te verliezen?

Beperkingen
Wanneer je gaat doen wat je altijd al wilde doen kun je tegen bepaalde gevoelens en overtuigingen op lopen die je altijd hebben weerhouden om dat te gaan doen. Die beperkende overtuigingen kunnen al eeuwenlang in de familie zitten. Overtuigingen zoals zou je dat nou wel doen? Zou je niet gewoon bij je baas blijven in deze onzekere tijden? Dat is toch niets voor vrouwen enzovoort. Ook kom je gevoelens tegen zoals angst, faalangst of angst voor succes. Het geeft niet wat voor naam je het geeft, het is belangrijk om te kijken naar de functie van die angst en om te kijken waarom deze angst er is. Wanneer je kunt gaan zien dat angst eigenlijk omgekeerde opwinding is, kijk je al heel anders naar je angst!
Wanneer je die kans krijgt om eindelijk datgene te gaan doen waarvoor je kwam en je weet nog niet helemaal waar je passie ligt of wat je weerhoudt kun je een loopbaancoachingstraject komen doen. We komen een aantal keer bij elkaar om de verschillende onderdelen uit te werken.
We werken onder andere met:

Astrologie
We kijken naar je persoonlijke geboortehoroscoop. Je kunt de horoscoop zien als een blauwdruk van je ziel. Het is een soort plattegrond die je als leidraad kunt gebruiken om de wensen en het doel van je te leven helder te krijgen. In de horoscoop kun je zien waar je kernkwaliteiten liggen en wat je levensdoel is. Ook kun je zien wat je ervan weerhoudt om datgene te gaan doen wat je werkelijk wilt. Ook kijken we naar de achtergrond van je familiepatronen welke jij doorbreken mag.

Familieopstellingen
In de horoscoop worden de familiepatronen zichtbaar. De oude overtuigingen en patronen kunnen generaties lang in de familie zijn en ons blokkeren om te doen wat we graag willen doen. Door de familie op te stellen kunnen we deze patronen en overtuigingen bewust worden en doorbreken. Je bevrijd je ziel van deze vaak diepgewortelde angsten en patronen.
Je bevrijdt niet alleen jouw ziel, maar ook die van je eventuele kinderen en toekomstige generaties.

Coaching
Iedere keer zullen we een gesprek hebben over waar je nu bent in je ontwikkeling.
Wanneer je een eigen bedrijf wil beginnen gaan we heel concreet aan het werk met het schrijven van een ondernemingsplan, inschrijven bij de Kamer van Koophandel, het schrijven van een PR plan, marktonderzoek, het maken van een website, kaartjes enzovoort.
Uiteraard kijken we naar de juiste geboortetijd van je product!
Wanneer je een andere baan wilt in een andere branche kijken we naar sollicitatie gesprekken eventuele opleidingen en dergelijke, zodat je vol vertrouwen aan het werk kan.
Tijdens dit hele proces werken we aan het loslaten van oude beperkende patronen en overtuigingen waardoor er ruimte komt voor vertrouwen. We werken met gesprekken, massage, healing, bachremedies en wat er eventueel nog meer nodig is om je proces te vergemakkelijken. Het zal een hele grote verandering brengen, waar je misschien al jaren op gewacht hebt!

Heb je vragen of interesse? Mail naar Yvonne Weeber: yvonne22@xs4all.nl of bel: 0345-523486. Dit is een aanbod van de Levensschool voor Joy en Happiness.
Kosten: € 105,- (incl. 21% btw) per gesprek inclusief horoscoop, eventuele massages enzovoort. Exclusief eventuele bloesemremedies.