Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Intieme relaties en seksualiteit 19-5

19 mei 2019 - 10:00 - 17:00

Dolgraag wil je een relatie, maar puntje bij paaltje toch weer niet. Of je hebt een leuke relatie maar dan houdt de seks op, voel je geen passie meer en leef je verder als broer en zus. We verlangen er allemaal naar: intimiteit. Tegelijk schrikken we ervoor terug. Op deze dag kijken wat jou weerhoudt om werkelijk intieme relaties aan te gaan. Met behulp van familieopstellingen en andere oefeningen onderzoeken we welke overtuigende beperkingen je in de weg zitten. Vaak stuiten we tijdens opstellingen op belemmerende patronen die al generaties lang een stempel drukken op de manier waarop bij jou in de familie wordt omgegaan met intimiteit. Inzicht is een eerste stap naar bevrijding en biedt je de mogelijkheid om je patronen te doorbreken. Opstellingen zijn daarbij een krachtig hulpmiddel.
Kosten: € 70,00 (Je ontvangt een factuur. De betalingstermijn is tien dagen. Als je inschrijft na 9 mei graag meteen betalen bij ontvangst van de factuur.)
Door in te schrijven ga je akkoord met de tarieven en voorwaarden.
Naar het inschrijfformulier: klik hier. Je hoeft niet in te vullen of je een vraag in wilt brengen. Iedereen doet mee en we maken geen onderscheid tussen vraagstellers, representanten en toeschouwers.

Gegevens

Datum:
19 mei 2019
Tijd:
10:00 - 17:00

Organisator

Yvonne Weeber
Telefoon:
0345-523486
Website:
https://www.yvonneweeber.nl/informatief/yvonne-weeber/

Locatie

Centrum Bliss
Van Buijtenestraat 1
Culemborg, 4101 VT
+ Google Maps
Telefoon:
+31345523486