Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Werken met hart en ziel 26-1

26 januari - 10:00 - 17:00

Wanneer je werkt met Hart en Ziel, is werken geen werken meer maar liefde in uitvoering. Het klinkt gek, maar het is werkelijk zo. Zelf ben ik nooit moe na een dag Liefde in uitvoering, omdat ik dit werk met liefde doe, met Hart en Ziel.

Dan gaat het niet om hoeveel je verdient of omzet, dan gaat het over in de flow zijn. Je vertrouwt erop dat er genoeg klanten zijn voor jouw product of dienst. Of dat je een werkgever vindt die vertrouwen in je heeft en je passend beloont. Het is een heerlijk en rijk gevoel om je talenten vorm te geven en te kunnen delen.

Dus doe jij waar je goed in bent? Geef jij je talenten vorm? Volg jij het verlangen van je hart? Of blijf je hangen in het werk dat je eigenlijk alleen maar financiële zekerheid biedt?
De reden dat je die keus niet durft te maken of waarom je niet succesvol genoeg bent om genoeg te verdienen met je zielsverlangen, gaat vaak veel dieper dan je denkt. Er kunnen onbewuste patronen en overtuigingen zitten vanuit de familielijn, waar je geen weet van hebt en die je belemmeren om succesvol te zijn.

Tijdens deze speciale themadag gaan we kijken hoe je geld kan gaan verdienen vanuit je passie, wat je ervan weerhoudt om te doen wat je het liefste wil doen. We kijken naar je doelgroep en we onderzoeken je relatie met geld en werk. We werken met praktische oefeningen en ‘opstellingen nieuwe stijl’ waarbij we het veld en de ziel vrijlaten, om dat te laten zien wat nodig is. Dat verheldert, bevrijdt en inspireert om ‘liefde in uitvoering’ ook in jouw leven en werk een plek te geven.

Kosten: € 70,00.
Door in te schrijven ga je akkoord met de tarieven en voorwaarden.
Naar het inschrijfformulier: klik hier. Je hoeft niet in te vullen of je een vraag in wilt brengen. Iedereen doet mee en we maken geen onderscheid tussen vraagstellers, representanten en toeschouwers.

 

Gegevens

Datum:
26 januari
Tijd:
10:00 - 17:00

Organisator

Yvonne Weeber
Telefoon:
0345-523486
Website:
http://www.yvonneweeber.nl/informatief/yvonne-weeber/

Locatie

Centrum Bliss
Van Buijtenestraat 1
Culemborg, 4101 VT
+ Google Maps
Telefoon:
+31345523486