Ervaringen

Yvonne is enorm goed in haar vak. Ze heeft veel ervaring. Als mensen moeite hebben om zich over te geven aan een therapeutische werkvorm raad ik haar extra aan. Door haar doortastendheid en inzicht kan zij de leiding nemen en je door het opstellingsproces meenemen. Verder heeft zij talent voor vertellen, waardoor ze om de opstelling heen een verhelderend kader schept. Yvonne heeft mij op vele manier geïnspireerd. (naam bij ons bekend)

Yvonne is een ‘vol-wassen’ en authentieke gesprekspartner, coach en therapeut met een groot innerlijk bewustzijn en levenswijsheid. Ze blijft bij zichzelf en en kan daardoor haarscherp luisteren en glashelder kijken naar de ander als geheel. Ze is in staat de broodnodige innerlijke psychologische vragen te stellen aan jou, waardoor je op onderzoek durft te gaan in en met jezelf. Confronterend en wakkerschuddend, maar de grondtoon is altijd liefdevol en met compassie. Met als resultaat dat onbewuste delen in jou bewust worden, inzicht geven en bevrijdend werken. Wat ben ik een dankbaar mens dat ik Yvonne in de crisis van mijn leven ben tegengekomen! (Emmy-An)

Wat de jaartraining mij tot nu toe heeft gebracht is ‘ontmaskering’. Oude lang verscholen patronen en overtuigingen zien dankzij opstellingen het daglicht. Yvonne is voor mij hierin als een gids die de weg door het donker kent en hiervoor niet bang is. Fijn om een tijdje samen met m’n groepsgenoten op te trekken en te kunnen geven en ontvangen. Gewoon jammer als het weer voorbij is. (Jacqueline)

Ik zit nog middenin mijn proces, maar dingen verschuiven al de goede kant op. Er is meer ontspanning en ik word prettiger in de omgang. Ook sommige kleine dingen gaan onverwachts veel gemakkelijker dan voorheen. De jaartraining is een heel fijne manier om aan jezelf te werken in een groep, en daarbij ook heel veel te leren over ‘mensen” in het algemeen.
Ik kijk nu totaal anders naar de wereld om mij heen. (Margreet)

Yvonne is niet alleen je docent, maar ook je coach en mentor. Ze begeleidt je eerlijk en oprecht, straight en to the point, maar toch vol liefde en compassie. Voor het eerst in mijn leven heb ik het gevoel dat ik écht ergens gekomen ben, dat het me werkelijk iets heeft gebracht en dat ik het zelf in de hand heb. Dat gevoel, dat je het zelf kunt veranderen en dat je daardoor terugkomt bij jezelf, is het mooiste cadeau geweest aan mijzelf. Yvonne heeft mij dit door haar kennis en levenservaring kunnen laten zien. (Bernadette)

Voordat ik de jaartraining volgde was ik een jaar met Yvonne aan het werk om mijn shit op te ruimen. De jaartraining heeft ervoor gezorgd dat het proces zich verdiepte en versnelde. De trainingsgroep gaf mij alle veiligheid en openheid waardoor ik mijn kwetsbare kant kon laten zien en vanuit daar kon groeien. Het heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf weer kan zien voor wie ik werkelijk ben. De opleiding heeft mij mijn volwassenheid, kracht en assertiviteit teruggegeven én confronterende momenten waarin ik zag dat ik liever wegloop voor mijn shit dan het aangaan. Door de training ben ik weer trots op mijzelf en leef ik weer mijn eigen leven. (Yvonne)

De aanpak van Yvonne is confronterend, professioneel en inspirerend. Haar begeleiding van mijn processen heeft mij al veel gebracht. Ik heb al mooie stappen mogen maken afgelopen jaar; waaronder uitstappen uit ‘ons familiebedrijf’. De jaartraining is heel nuttig voor me; het lost verstrikkingen op en geeft boeiende inzichten. Ik ga komend jaar de vervolgtraining doen; op naar nog meer moois en wie weet wat dit alles me de komende tijd gaat brengen. (Ivo)

Een hele fijne praktische training waarin je echt leert om dichtbij jezelf te blijven en leert dat alle antwoorden in jou zelf zitten. Yvonne is authentiek en eerlijk in haar werkwijze en ze komt snel tot de kern, haar ervaring, kennis en kunde is groot en een enorme verrijking in deze training. (Fatima)

Deze training maakt dat je met twee voeten op de aarde belandt. Het is geen therapie maar wel gericht op verandering en ontwikkeling: Eigen verantwoording nemen, geen excuses meer qua verleden, omstandigheden of anderen. Slachtoffergedrag en overlevingspatronen worden meer zichtbaar en door meer bewustwording is het ook mogelijk om deze steeds meer los te laten/om te zetten. Het maakt ook dat je je verliezen leert te nemen (a.h.w. je wonden kunt helen), en vanuit dankbaarheid en tevredenheid verder kunt. Het heeft mij ook geleerd (work-in-progress) om m’n emoties nog beter te reguleren en beter te voelen in welk stuk (en dus in welke energie) ik zit. Het is een prachtig maar ook een pittig proces met vallen en opstaan maar dubbel en dwars waard om ècht volwassen te worden. En alle vormen van zelfsabotage te doorzien. (naam bij ons bekend)