Voorwaarden en tarieven

Afspraken verzetten of annuleren

Uitsluitend via fransweeber@gmail.com. NIET via Yvonne; zij doet namelijk geen administratie.

Consulten

Een consult duurt maximaal 90 minuten en kost € 110,00  (privé inclusief btw. zakelijk exclusief btw). Duurt een consult langer dan is per half uur of deel daarvan € 40,00 extra verschuldigd. Je ontvangt voor het consult een factuur waarvoor een betalingstermijn van 5 dagen geldt.

Een relatieconsult duurt maximaal 90 minuten en kost € 135,00 (privé inclusief btw. zakelijk exclusief btw). Duurt een consult langer dan is per half uur of deel daarvan € 40,00 extra verschuldigd. Je ontvangt voor het consult een factuur waarvoor een betalingstermijn van 5 dagen geldt.

Telefonische of Zoom-consulten

Vervolgconsulten kunnen ook telefonisch of met Zoom plaats vinden. Een consult kost € 55,00 per half uur of deel daarvan (privé inclusief btw, zakelijk exclusief btw). Je ontvangt een betaalverzoek.

Consulten annuleren, verzetten of vergeten

Annuleren (uitsluitend per mail) kan alleen om zeer dringende redenen en uiterlijk twee dagen voor de geplande datum. We kunnen dan kijken of er een passende oplossing is. Annuleer je later of kom je zonder overleg niet op de dag waarvoor je hebt ingeschreven, dan ben je het gehele bedrag verschuldigd. Dat geldt ook voor telefonische consulten.

Familieopstellingen en workshops

Een vraag inbrengen bij een familieopstelling kost € 105,00. Deelnemen als representant € 20,00. Bij themaworkshop is er, tenzij anders vermeld, geen onderscheid tussen vraag inbrengen en representeren en kost € 110,00. De prijs is inclusief btw als je als privé-persoon deelneemt. Neem je om zakelijke redenen deel, dan is de prijs exclusief btw. Je ontvangt dan een factuur met de btw gespecificeerd. Inschrijven kan door het inschrijvingsformulier in te vullen. Daarmee ga je een betalingsverplichting aan en je ontvangt een factuur met het verzoek deze meteen of uiterlijk binnen vijf dagen te betalen. Als je korter dan 5 dagen van tevoren inschrijft, betaal het bedrag dan meteen zodra je de factuur ontvangt.

Annuleren (uitsluitend per mail) kan alleen om zeer dringende redenen en uiterlijk twee dagen voor de geplande datum. Je mag je deelname één keer kosteloos verplaatsen. Bij een volgende verplaatsing dien je opnieuw in te schrijven en te betalen. Je ontvangt geen geld terug. Annuleer je later of kom je zonder overleg niet op de dag waarvoor je hebt ingeschreven, dan is het volledige bedrag verschuldigd.

Betaling

Workshops en familieopstellingen afrekenen met iDeal bij inschrijving. Consulten contant betalen of met pin.

Voor sommige activiteiten ontvang je een factuur. Houd je aan de betalingstermijn zoals vermeld op de factuur. De factuur ontvang je per mail. Heb je na de aangegeven termijn niet betaald dan ontvang je per mail een herinnering met betaalverzoek. Is de betaling tien dagen later nog niet binnen dan ontvang je van ons een herinnering per post met een opslag van € 10,00. Je hebt dan nog tien dagen de tijd om te betalen. Daarna ontvang je een laatste aanmaning met de aankondiging van incasso. Is de betaling na vijf dagen nog niet binnen dan geven we de vordering uit handen aan een incassobureau. Daaraan zijn minimaal € 40,00 kosten verbonden.

Administratiekosten

Indien een consult of workshop wordt terugbetaald, is er altijd € 15,00 administratiekosten verschuldigd.