Innerlijk werk

Ik merk dat mijn manier van werken steeds meer aansluit op de nieuwe energie van Nu. Alles gaat sneller en wordt steeds eerder gezien en opgelost. Ik noem het Innerlijk werk. Alles zit namelijk diep in onszelf verborgen. De problemen of blokkades, maar ook de oplossingen.

Samen gaan we op een innerlijke reis en ik fungeer daarbij als je gids. Ik kijk en voel met je mee in de dingen die je tegenkomt en samen gaan we op pad. Je bent helemaal veilig en je zult merken dat het heel fijn is om zo samen op pad te gaan. Je kan van alles tegenkomen onderweg. Vooral dingen die je totaal niet verwacht! En dat is juist het mooie ervan. Vaak zijn we bang om monsters tegen te komen in die diepe onderwereld, maar vaak blijken die monsters juist grote beschermers te zijn van heel kwetsbare delen van onszelf. We gaan samen door tot het helder is en licht en je inzicht hebt gekregen over je vraag.

Zit je met iets waar je geen zicht op hebt? Relatieproblemen, angsten, onderdrukte woede of verdriet? Of saboteer je jezelf om maar niet te doen wat je moet doen? Blokkeer je op belangrijke momenten? Of heb je lichamelijke klachten zoals vermoeidheid, slecht slapen of anders, dan kun komen voor een persoonlijk consult, maar als het je beter uitkomt kun je ook kiezen voor een telefonisch consult. Het effect is hetzelfde. Eén gesprek kan vaak al enorm helpen en soms zijn er een paar gesprekken nodig. Soms zal ik je horoscoop erbij betrekken, maar dat hoeft niet perse. Als het zinvol is, zal ik je aanraden en familieopstelling te komen doen. Daarin worden vaak patronen zichtbaar die anders verborgen blijven.