Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vervulling en succes in werk 23-6

23 juni - 10:00 - 17:00

Geeft jouw werk je de vervulling die je graag zou willen en ervaar je jezelf als succesvol? Geef jij je talenten vorm? Volg jij het verlangen van je hart? Of blijf je hangen in het werk dat je eigenlijk alleen maar financiële zekerheid biedt? Of zou je willen veranderen, maar lukt het niet om de juiste keuze te maken. De reden dat je die keus niet durft te maken of waarom je niet succesvol genoeg bent om genoeg te verdienen met je zielsverlangen, gaat vaak veel dieper dan je denkt. Er kunnen onbewuste patronen en overtuigingen zitten vanuit de familielijn, waar je geen weet van hebt en die je belemmeren om succesvol te zijn.

Tijdens deze speciale themadag gaan we kijken hoe je geld kan gaan verdienen vanuit je passie, wat je ervan weerhoudt om te doen wat je het liefste wil doen. We kijken naar je doelgroep en we onderzoeken je relatie met geld en werk. We werken met praktische oefeningen en ‘opstellingen nieuwe stijl’ waarbij we het veld en de ziel vrijlaten, om dat te laten zien wat nodig is. Dat verheldert, bevrijdt en inspireert om ‘liefde in uitvoering’ ook in jouw leven en werk een plek te geven.

Kosten: € 110,00. De workshop begint om 10.00 uur en eindig om ongeveer 17.00 uur. Het is niet mogelijk om slechts een deel van de dag te komen. Lukt dat niet kies dan voor een andere datum.
Door in te schrijven ga je akkoord met de tarieven en voorwaarden.

Vul  het formulier volledig in. Er is geen onderscheid tussen vraag inbrengen en representeren.

Totaal: € -

Gegevens

Datum:
23 juni
Tijd:
10:00 - 17:00

Organisator

Yvonne Weeber
Telefoon:
0345-523486
Site:
https://www.yvonneweeber.nl/informatief/yvonne-weeber/

Locatie

Centrum Bliss
Van Buijtenestraat 1
Culemborg, 4101 VT
+ Google Maps
Telefoon:
+31345523486