Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Familieopstelling vraag inbrengen 10-2 (VOL)

10 februari - 10:00 - 17:00

Vraag inbrengen € 110,00 (Particulier inclusief en zakelijk exclusief btw) (VOL, inschrijven voor de reservelijst)
Representanten € 20,00 (6 plaatsen) (Graag contant en gepast op de dag zelf te voldoen.) (VOL, inschrijven voor de reservelijst)
Onder leiding van Yvonne Weeber. telefoon 0345-523486.

In ons leven lopen we tegen diverse problemen aan, die soms onoplosbaar lijken. Vaak gaat het om problemen die in onze jeugd zijn ontstaan en voortkomen uit een diepere laag patronen en overtuigingen die al vele generaties in de familie aanwezig zijn. Dat kunnen problemen zijn die te maken hebben met emotionele beleving, omgaan met relaties, geld, werk, gezondheid enzovoort. De plek die je inneemt in een familie werkt hier heel diep op in. Je kunt bijvoorbeeld last hebben van hele oude schuld, schaamte, boosheid of angstgevoelens die helemaal niet van jou zijn en je ervan weerhouden om liefdevolle relaties aan te gaan, of je eigen levensdoel niet kunnen/willen vervullen. Door de familie op te stellen kun je inzicht krijgen in die oude patronen en overtuigingen. Er komt ruimte om de overgenomen verantwoordelijkheid of gevoelens als angst, schuld, verdriet, boosheid enzovoort terug te geven aan de vorige generaties zodat je je eigen plek in kunt nemen en je eigen leven kunt gaan leiden. Familieopstellingen werken op een diep zielsniveau waardoor het heel bevrijdend kan zijn. Door in te schrijven ga je akkoord met de voorwaarden. De workshop begint om 10.00 uur en eindig om ongeveer 17.00 uur. Het is niet mogelijk om slechts een deel van de dag te komen. Lukt dat niet kies dan voor een andere datum.

Vul het formulier volledig in. Heb je nog vragen, neem dan eerste contact met me op (0345-523486). Als je een bedrijfsnaam invult, krijg je automatische een factuur plus BTW.

Wil je als representant komen, KLIK HIER

Om in te schrijven voor de reservelijst vul het formulier volledig in.

Vul het formulier volledig in. Heb je nog vragen, neem dan eerste contact met me op (0345-523486). Als je een bedrijfsnaam invult, krijg je automatische een factuur plus BTW.

* Verplicht veld

Gegevens

Datum:
10 februari
Tijd:
10:00 - 17:00

Organisator

Yvonne Weeber
Telefoon:
0345-523486
Site:
https://www.yvonneweeber.nl/informatief/yvonne-weeber/

Locatie

Centrum Bliss
Van Buijtenestraat 1
Culemborg, 4101 VT
+ Google Maps
Telefoon:
+31345523486